Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hydramis Palace Beach Resort se bucură de o locatie pe malul mării in Georgioupolis si oferă camere cu acces gratuit la Wi-Fi. Acesta include o piscină mare, facilităti sportive si un centru de fitness complet echipat.

Camerele cu aer conditionat de la Hydramis sunt decorate elegant si au un balcon mobilat, unele cu vedere spre mare. Sunt dotate cu TV prin satelit, uscător de păr si frigider.

Oaspetii se pot relaxa pe sezlongurile gratuite, disponibile la piscină si pe plajă. Cei mai activi se pot implica in activităti sportive, cum ar fi volei pe plajă, tenis si baschet.

Restaurantul hotelului serveste mancăruri grecesti si internationale, servite in decorul Mării Cretei. Hydramis mai are un bar in hol si un bar la piscină.

Pitorescul oras Rethymno este situat la 15 km de complex. Orasul Chania este amplasat la 40 de minute cu masina. Hotelul oferă parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie