Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Indigo Mare 3*

Localizare: situat pe plaja privată din stațiunea Platanias. In centrul orașului Chania se poate ajunge cu mașina in 15 minute, iar Aeroportul International Chania se află la 30 de minute de mers cu mașina.

Facilități hotel: piscină, șezlonguri și umbrele la piscină (gratuit), bar-restaurant, minimarket, restaurant tip bufet și cina cu meniu fix, 1 restaurant a la carte, piscină pentru copii, serviciu de concierge, birou de turism, recepție 24h, lounge/cameră cu TV comună, cameră de jocuri, loc de joacă exterior, parcare, mini market, baby cots (la cerere), scaun pentru copii in restaurant, Wi-Fi in spațiile publice.

Facilități contra cost: prosoapele de plajă și sezlongurile, muzică/spectacol live, happy hour, seri cu cină tematica, biliard, tenis de masă, masaj, saună, călcătorie, spălătorie, inchirieri biciclete/auto, doctor (la cerere), babysitting/servicii pentru copii.

Facilități camera Standard Studio: pat matrimonial sau 2 paturi twin, chicinetă cu frigider, ustensile de bucătărie, TV LCD de 28 inch, seif, balcon sau terasă, baie cu duș, uscător de păr, pardoseală de gresie/marmură.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie